HOLANDSKÝ ŘÍZEK S BRAMBOROVOU KAŠÍ
Co budete potřebovat:
POSTUP:
1) Příprava řízků:
Smíchejte mleté maso, sýr, vejce, sůl a pepř. Ze směsi vytvarujte řízky. Obalte je v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažte na středním plameni dozlatova z obou stran.
2) Bramborová kaše:
Oloupejte a nakrájejte brambory na menší kousky a uvařte je v osolené vodě doměkka (asi 15–20 minut). Slijte vodu, přidejte máslo a mléko a následně je rozšťouchejte do hladka.
3) Servírování:
Na talíř naložte šťavnatý řízek, přidejte kopec bramborové kaše a ozdobte nakládanou okurkou.
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.